0

Don quixote picasso vägg klistermärke

Tenstickers. Don quixote picasso vägg klistermärke. Rum klistermärken - don quixote är en 1955 skiss av picasso av den spanska litterära hjälten och hans sidekick sancho panza.

Väggfärg

Färg
T
Mått (bredd x höjd)
rum klistermärken - don quixote är en 1955 skiss av picasso av den spanska litterära hjälten och hans sidekick sancho panza.
denna skiss av don quixote är fortfarande en av legendariska konstnären pablo picassos största skapelser hittills. Denna vinyl klistermärke är en hyllning till den här bilden som odödliggör cervantes oklanderliga roman. Låt don quixote och hans squire sancho panza ge en majestätisk touch till ditt rums vägg. Det är en mångsidig siluettmägare för alla litteraturälskare där ute. Som de flesta andra klistermärken på vår hemsida, kommer detta lim också i en mängd storlekar och matt färger för ett mer personlig utseende. Flaunt din satiriska sida med denna absolut sensationella klistermärke. Beställ nu!

Måttanpassade wallstickers

Gör din wallsticker personlig med en bild eller en text du gillar, och använd några av de exklusiva tjänster som vi erbjuder dig.