• Leverans över hela världen
  • Sänkta priser på över 10000 produkter
Filtrera

Orientaliska dekaler

(2)
107 klistermärken och wallstickers
En vacker samling av orientaliska platser i Fjärran Östern. Dekorera ditt hem med dessa exotiska mönster för att skapa en speciell miljö i ditt hem. Eleganta orientaliska dekaler som kan ge en känsla av zen och avkoppling i dina rum. Mönstren innehåller orientaliska texter i utsmyckade typsnitt och även vackra illustrationer av orientaliska element som japanska koifiskar och orientaliska växter och blommor.

Få den look du vill ha i ditt hem med dessa lättanvända asiatiska klistermärken som finns i en rad olika färger och storlekar. Du kommer att älska dessa orientaliska klistermärken.

DEKORERA DITT VARDAGSRUM ELLER DITT SOVRUM MED ORIENTALISKA DEKALER

Det finns ett stort antal olika mönster som hjälper dig att hitta det som passar bäst på dina väggar. Hitta orientaliska väggdekaler med en Buddha-dekal för en zen-atmosfär. Oavsett om de är enfärgade eller flerfärgade kan du välja den storlek och färg som passar dig bäst. Dekorera din inredning med symbolen för yin och yang, mönster som kommer att få alla att häpna. Din nya inredningsdekoration med orientaliska stickers kommer att vara originell och du kan komplettera varje dekoration med bambusillustrationer, yogasymboler, chakran eller lotusblomsbårder.

Orientaliska väggklistermärken kan placeras på väggar och andra ytor som möbler, fordon, apparater och alla plana ytor du kan tänka dig. De kan torkas av med en fuktig trasa och resultaten är matt för att förhindra reflexer med inomhus- eller utomhusljus. De exotiska stickers är snygga och passar in i alla rum i ditt hus. Tveka inte att titta på i katalogen för att få en idé och ändra inredningen i ditt vardagsrum, matsal eller sovrum. Du hittar också klistermärken med kinesiska bokstäver för att ge en asiatisk touch till väggar och möbler.

Om du inte hittar den design du letar efter, tveka inte att kontakta oss. Vi har ett team av designers som ständigt utökar kollektionerna och som också kan skapa din orientaliska wallstickers enligt dina behov och krav.

Filtrera

Orientaliska Rensa filter
1 - 24 av 107 klistermärken och wallstickers

Snittbetyg

Betyg

ANPASSADE DESIGNER

Anpassa din wallsticker, matta eller någon annan produkt från vår katalog med den bild eller text du vill använda några av de exklusiva tjänsterna vi erbjuder dig.

Kan du inte hitta din wallsticker?
Kan du inte hitta det du vill ha? Kan du inte hitta det du vill ha? Skriv ner några ord som definierar det du letar efter (t.ex. katt, måne, bil). Lägg till din e-post så kontaktar vi dig för att erbjuda stöd och alternativ.