• Leverans över hela världen
  • Sänkta priser på över 10000 produkter
Filtrera

Stickers Urban

(6)
157 klistermärken och wallstickers
Samling av stickers urban. Dekaler för hem och företag med anknytning till den moderna urbana världen. Roliga och finurliga mönster för att skapa moderna utrymmen. Du kommer att bli förälskad i våra urbana dekaler!

Om du letar efter något roligt och dessutom lite annorlunda för att dekorera väggarna i ditt hem, så är denna serie idéer perfekt för dig! Design som influerats av graffitikonst, urban musik och ungdomskultur. Idealiska dekaler för tonårsrummen.
Välj mellan olika storlekar och färger och anpassa klistermärkena så att de passar dig. Lätt att applicera och ta bort utan att lämna rester. Köp ett urban klistermärke nu!


VILKEN TYP AV STICKERS URBAN SKULLE PASSA BÄST I DITT RUM?


Hitta Banksys teckningar, för att dekorera med denna moderna konstnär, han har lämnat sitt märke i alla världens städer, nu kan du få honom att lämna sitt märke på väggarna i ditt hem. Det finns så många urbana vinyldekaler att välja mellan!

De urbana väggklistermärken är av högsta kvalitet, de är lättplacerade så att det inte finns några bubblor kvar och att appliceringen är optimal. Placera dem på väggar, möbler, glas eller tillbehör samt på cyklar, bilar eller konsoler.

Köp urbana klistermärken från Tenstickers som passar perfekt till det du letar efter. Du kommer att lämna alla som ser dem förvånade och slutligen kommer du att ha en inredning som ser ut som du, att ha ett hus där du kan tillbringa så många timmar som du tröttnar på att dekorera.
Om du inte hittar den urbana stickers du vill ha har vi ett team av grafiska designers som kan anpassa befintliga urbana wallstickers eller skapa ett nytt klistermärke, exklusivt och unikt, enligt dina specifikationer. Du behöver bara ange vad du vill ha, färg och storlek.

Filtrera

Urban Rensa filter
1 - 24 av 157 klistermärken och wallstickers

Snittbetyg

Betyg

ANPASSADE DESIGNER

Anpassa din wallsticker, matta eller någon annan produkt från vår katalog med den bild eller text du vill använda några av de exklusiva tjänsterna vi erbjuder dig.

Kan du inte hitta din wallsticker?
Kan du inte hitta det du vill ha? Kan du inte hitta det du vill ha? Skriv ner några ord som definierar det du letar efter (t.ex. katt, måne, bil). Lägg till din e-post så kontaktar vi dig för att erbjuda stöd och alternativ.