• Leverans över hela världen
  • Sänkta priser på över 10000 produkter
Filtrera

Tecknad dekal

(5)
220 klistermärken och wallstickers
En samling av klistermärken med tecknad tema. Perfekt för att dekorera rum och områden för barn.

Roliga och animerade illustrationer av dina mest älskade seriefigurer från filmer, samt originella mönster av tecknade serier, tecknade människor, tecknade superhjältar och andra föremål.
Ge barns sovrum liv och fyll dem med personlighet och charm. Våra tecknade seriefigurer är lätta att applicera och skapar ljusa och tilltalande utrymmen, antingen i ditt hem eller på ditt företag. Finns det något bättre sätt att dekorera områden för barn?

VILKEN TYP AV TECKNAD DEKAL PASSAR JUST I DITT HEM?


Variationen i den här kollektionen är mycket bred, du kommer att hitta fantastiska dekorativa tecknade klistermärken, som du kan anpassa med dina barns namn och ge mycket exklusivitet och djup till din vägg.

Tecknad varg, batman tecknad, wonder woman tecknad, människa tecknad, svenska tecknade serier och många fler för att göra ditt hem till en speciell plats. De tecknade klistermärkena är mycket lätta att applicera. Det finns inga bubblor och slut resultaten är matt för att undvika reflektioner i inomhus- eller utomhusljuset. Du kan rengöra dem med en fuktig trasa och det kommer inte att lämna några rester när du tar bort dem. På Tenstickers har vi ett grafiskt designteam som kan skapa din unika serier tecknade design, om du inte hittar den som du gillar, tveka inte att skicka e-post till oss!

Skapa utrymmen där du kan tillbringa så många timmar som du vill, utan att bli uttråkad och helt anpassade till dig eller dina barn. Det är mycket viktigt att ha ett bekvämt hem och med tecknad klistermärken får du den förvandling som du så gärna vill ha. Dina gäster kommer att bli förvånade och kommer bli förvånade över din dekorativa stil.

Filtrera

Tecknad Rensa filter
1 - 24 av 220 klistermärken och wallstickers

Snittbetyg

Betyg

ANPASSADE DESIGNER

Anpassa din wallsticker, matta eller någon annan produkt från vår katalog med den bild eller text du vill använda några av de exklusiva tjänsterna vi erbjuder dig.

Kan du inte hitta din wallsticker?
Kan du inte hitta det du vill ha? Kan du inte hitta det du vill ha? Skriv ner några ord som definierar det du letar efter (t.ex. katt, måne, bil). Lägg till din e-post så kontaktar vi dig för att erbjuda stöd och alternativ.