0

O för klistermärke för ugglabarn

Tenstickers. O för klistermärke för ugglabarn. Ett fascinerande brevdekal för de små också en del av vår samling av uggla väggklistermärken! En superb alfabetdesign för barn.

Väggfärg

Mått (bredd x höjd)
Ett fascinerande brevdekal för de små också en del av vår samling av uggla väggklistermärken! En superb alfabetdesign för barn. Denna väggdekoration illustrerar bokstaven o för uggla! Att lära sig alfabetet kommer att vara kul för dina barn!

letar du efter ett uggla dekorativt dekal för ditt barns lekrum eller sovrum? Vill du dekorera ditt klassrum och göra lärandet roligt för barn? Detta fantastiska väggklistermärke är lösningen! Denna cutieugla som står på en trädgren är perfekt för att ge ditt barns sovrum en mysig atmosfär full av kul.

denna o-bokstav från alfabetet finns i olika storlekar så välj en storlek som passar den önskade släta ytan du väljer. Absolut lätt att applicera och lämnar inga rester efter borttagning.

Måttanpassade wallstickers

Gör din wallsticker personlig med en bild eller en text du gillar, och använd några av de exklusiva tjänster som vi erbjuder dig.