0

Uttag lågpris fönster klistermärke

Tenstickers. Uttag lågpris fönster klistermärke. Attrahera kunder till din tilltalande och lågprissatta varor med ett vackert butiksklistermärke utlopp "låg kostnad" den vackra fönsterklisteraren illustrerar bokstäverna "låg kostnad", som är kantad av en vacker cirkel och rektangel är utloppsförpackningen tillgänglig i många olika färger.

Väggfärg

Färg
T
Mått (bredd x höjd)

Locka kunder till din tilltalande och låga priser varor med en vacker butik fönster sticker outlet "låg kostnad". Den vackra fönsterklisteraren illustrerar bokstäverna " lågpris ", som är kantad av en vacker cirkel och rektangel. utloppsklämman finns i många olika färger. Dessutom kan storleken bestämmas individuellt, så att du kan anpassa dekalet till ditt butiksfönster.

dessutom har du möjlighet att applicera den moderna limfilmen på insidan av affärsfönstret. därför måste du helt enkelt beställ väggen klistermärke för detta inverterade. klistermärken kan lätt appliceras på alla släta ytor och tas bort senare utan att lämna några rester. För tillverkning av våra klistermärken använder vi högkvalitativ, luktfri vinyl.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Information om Uttag lågpris fönster klistermärke