• Leverans över hela världen
  • Sänkta priser på över 10000 produkter
Filtrera

Cirkel klistermärken

66 klistermärken och wallstickers
Samling av cirkel klistermärken för att dekorera väggarna i ditt hem och dina tillbehör på ett exklusivt och originellt sätt. Ge karaktär åt ditt rum och skapa en miljö som kommer att förvåna alla dina gäster. En produkt av hög kvalitet som kommer att passa perfekt i ditt hem.

VILKA CIRKEL KLISTERMÄRKEN VILL DU HA?



Det finns ett stort antal produkter med den här formen, du kan placera dem i ett barn rum, i vardagsrummet eller i köket, det finns alla typer av mönster. Dessa runda klistermärken är också lämpliga för bilar eller skyltfönster eftersom de är motståndskraftiga och en annan plats där du kan placera dem är möbler, hushållsapparater eller någon typ av tillbehör för att de är släta så att de har optimal vidhäftning.

Cirkel wallstickers är gjorda av ark med ett stort antal cirklar. Arken är lätta att skära till så att du senare kan skapa den önskade formen på den vägg eller det tillbehör du vill ha och få den önskade miljön. Det finns enfärgade polkagrisar, andra med många färger, intervall av varma färger eller gradienter av samma färg. Många möjligheter kommer att öppnas med denna produkt.

Punkterna och cirklarna gör det möjligt för dig att skapa en vacker form till ett överkomligt pris, utan att behöva göra stora ändringar. En kvalitetsprodukt som är lätt att applicera, så att det inte finns några bubblor. Dessutom våra cirkel stickers har matta yta. Det är också mycket lätt att rengöra med en fuktig trasa, de är väderbeständiga så du kan placera dem utomhus.

Hittar du inte de runda dekaler som du behöver? Inga problem, på Tenstickes har vi ett grafiskt designteam som ständigt utökar katalogen och samtidigt kan skapa den design du behöver. Du behöver bara kontakta oss på mail och berätta för oss vilken produkt du vill ha, med vilka mått, färger. Cirkel väggsdekaler tillverkas helt och hållet efter mått, exklusivt för varje kund så att de får en unik produkt, enligt deras krav.

Filtrera

Cirkel Rensa filter
1 - 24 av 66 klistermärken och wallstickers

Snittbetyg

Betyg

ANPASSADE DESIGNER

Anpassa din wallsticker, matta eller någon annan produkt från vår katalog med den bild eller text du vill använda några av de exklusiva tjänsterna vi erbjuder dig.

Kan du inte hitta din wallsticker?
Kan du inte hitta det du vill ha? Kan du inte hitta det du vill ha? Skriv ner några ord som definierar det du letar efter (t.ex. katt, måne, bil). Lägg till din e-post så kontaktar vi dig för att erbjuda stöd och alternativ.