Leverans över hela världen
Filter

Tema

Format

Farg

Plats

Blå placemats

Hur vacker är färgen blå! Det är färgen på många fantastiska saker - havet, himlen och våra blå mattor! Kom och kolla in vår fantastiska kollektion idag! Låt alla dina vänner, familj eller besökare vid lunchtiden bli överraskad av dina ursprungliga skapelser. Vi har så många marinblå placemats som du kan välja mellan, du kommer att bli bortskämd att välja! Inte bara det, vår samling växer ständigt så fler placemats läggs till hela tiden. Hur bra är det! Titta på våra blå bordsmattor nu!

dekorera ditt köksbord med våra snygga marinblå placemats

från valar och sköldpaddor till havs-teman till fantastiska fjärilar finns det något för varje hem i vår mörkblå tallerkenkollektion! Färgen blå representerar djup och stabilitet som havet och himlen. Som inte vill ta med sig dessa kvaliteter till sin matsal! Vi vet att vi skulle här på tenstickers! Alla dina vänner och familj kommer att älska dina runda blå placemats! De vill veta hur de kan få tag på en också! Detta gör dem perfekta gåvor till jul och födelsedagar! Du sorteras för året nu! Titta på våra kungsblå placemats nu!

alla våra ljusblå placemats är av bästa kvalitet och är därför mycket resistenta och allergiska. Det är också viktigt att notera att du inte behöver oroa dig för smuts på dina marinblå runda mattor eftersom de är vattentäta, tvättbara och du kommer alltid att hålla dem rena som den första dagen. Detta gör dem perfekta för familjer med barn eftersom ditt bord kommer att fortsätta att se fantastiskt ut i många år framöver! De kommer att se helt nya ut, även efter en rörig spaghetti bolognaise kväll! Du kommer att älska dessa marinblå mattor!

vårt kundserviceteam är en av de bästa! De är alltid redo att hjälpa till att svara på alla frågor om blå placemat! Ingen fråga är dum för dem, de vill verkligen prata med dig! Skicka dem ett online-meddelande eller e-post nu! Du kommer inte ångra det!

tänk inte på det en sekund! Välj den marinblå placematdesignen som fångar din uppmärksamhet! De kommer verkligen att få ditt hem att se helt annorlunda ut och ge det ett helt nytt liv! Inte bara det, de kostar så lite! Beställ en blå bordsmatta nu!

1-22 av 22 bordstabletter