Leverans över hela världen
Filter

Tema

Plats

Vintage duk tryck

Tilltalar moderna mönster inte dig? Vill du dekorera ditt hem med något med lite mer karaktär och stil? Varför inte använda en av våra retro canvaskonstdesigner! Vi har så många att välja mellan, du vet inte vilken du ska välja först! Alla våra vintage väggavtryck är designade här i vår verkstad av vårt underbara team av designers! De är verkligen något speciellt för dig att beundra! Kom och bläddra igenom den här underbara nya, gamla stilkollektionen nu.

gå tillbaka i tiden med våra fantastiska retro canvas-tryck


under de senaste åren har vintage blivit mycket mer populärt. Människor älskar idén att dekorera sitt hem på ett liknande sätt som sina föräldrar och farföräldrar. Det är därför vi bestämde oss för att skapa denna retro väggkonstsamling. Varje design i denna katalog innehåller någon form av vintage-aspekt från vintagemönster till vintagebilder. Vi är säkra på att det finns något för varje hushåll i vår vintagecanvas- katalog! Alla som kommer över till ditt hem kommer att bli förvånade över din snygga nya inredning och vill hoppa över trenden också! Du kommer att bli en trend setter i din vängrupp! Beställ en vintage canvas- konstdesign nu och slå rusan!

även om alla våra väggkonsttappningar i gammal stil är i gammal stil är kvaliteten verkligen inte! De är alla gjorda av de bästa kvalitetsmaterialen vi kan köpa från marknaden och så kommer det att hålla länge i ditt hem! De är också väldigt lätta och enkla att rengöra om det behövs! Allt du behöver är lite vatten och en trasa och din sorterade! Vill du få din vintage canvas-väggkonst att se extra cool ut? Varför inte försöka lägga till ett filter! Många av våra mönster kan skapas med svartvita, sepia eller fullfärgseffekter som verkligen hjälper dem att sticka ut! Du kommer att älska din retro väggkonstduk!

ack, du har nått slutet på vår beskrivning av retro canvas-konst. Vet du vad det betyder? Det är dags att köpa en! De kostar inte så mycket alls för den fantastiska kvaliteten du får! Vi levererar dem direkt till din ytterdörr så att du inte ens behöver lämna ditt hem! Hur fantastiskt är det! Köp ditt perfekta vintage väggtryck idag!

1-24 av 27 canvas tavlor