Leverans över hela världen
Filter

Tema

Plats

Färg

Vintage väggmålningar

efter vintageutseendet i ditt hem? Trött på det moderna utseendet så många andra vill? Det är inte tur att du hamnat här! Ta det tillbaka i tiden med vår fantastiska samling av vintage tapetmålningar! De kommer inte att svika! Vi har så många fantastiska mönster att välja mellan, vi vet att du hittar minst en som du inte kan få nog av! här på tenstickers bryr vårt designteam verkligen om dig, kunden och vad de vill ha. Det är därför vi skapar nya vintage väggmålningar hela tiden, så du är säker på att du hittar den perfekta! Kom och utforska nu!

ta tillbaka det i tiden med våra retro väggmålningar

från vintagetidningar till vintageteckningar till vintageblommor vi har så många mönster att välja mellan i vår vintage väggmålningskatalog. Ditt hem eller kontor ser aldrig ut igen! Vi hjälper dig att skapa den drömavslappnande atmosfären i ditt hem som du har varit ute efter i så många år. Dina vänner och familj kommer att vara så avundsjuk på din fantastiska smak i inredningen! Du kommer inte att kunna motstå att köpa en retro väggmålning nu!

alla våra väggmålningar i vintagestil är gjorda av mycket högkvalitativa material så att du inte ska vara rädd för att den slits eller slits! Bildens kvalitet betyder också att vi garanterar att den inte blir suddig eller reflekterar något oönskat ljus i ditt hem! De kommer att se fantastiska ut hela tiden! Om tanken på att applicera en väggmålning i vintagestil är lite skrämmande, låt oss hjälpa till med detta. Vi ser till att alla kan applicera sin egen vintage tapet. Om du är nybörjare så inkluderar vi också instruktioner i varje paket vi skickar ut till våra kunder. Du kan även köpa tillbehör som borstar, rullar och skär från vår webbplats. Det är så enkelt att få allt du behöver från ett ställe!

har du en liten fråga om våra vintage tapetmålningar? Eller kanske en stor? Oavsett fall har vi din rygg! Vårt fantastiska kundtjänstteam är här för att svara på alla frågor du har. Bara skicka dem ett mejl eller onlinemeddelande idag! Så varför tvekan? Köp en vintage väggmålning från oss nu! Det är en så bra kvalitetsprodukt till ett så lågt pris!

1-24 av 26 fototapet