Leverans över hela världen
Filter

Härliga plantskola väggtryck

Har du en ny liten på vägen? är du upptagen av spänningen att dekorera deras nya rum och se till att det ser perfekt ut?! Vi har den perfekta pricken över i för dig! Beställa en plantskola canvas design! Vi har så många unika och bedårande mönster att välja mellan, du vet inte vilken du ska beställa först! Alla våra väggbilder för barnkammare är gjorda med kärlek och omsorg för att ge dig bästa möjliga resultat! Ditt barns rum känns bara inte komplett med ett! Utforska vår samling nu!

dekorera ditt barns rum med dessa konstdesigner för plantskolan

från bedårande djurdesigner till personliga babyavtryck, det finns något för varje nyfödds rum i denna helt nya samling av plantskolan canvas! Har du en liten flicka på väg? Vill dekorera sitt rum i rosa? Vi har dig! Vi har babyrumsdukdesigner i vackra rosa nyanser för att komplettera inredningen redan i ditt utrymme. Alla dina vänner och familj som kommer till ditt hem kommer att vara så avundsjuk på din fantastiska nya inredning! De vill också beställa en väggkonstdesign för plantskola för sin lilla! Beställer din idag och slå bråttom!

vill du att din design ska sticka ut? Du kan! Många av våra plantskolor kanvas kan skapas med olika färgeffekter. Dessa inkluderar svartvitt, sepia och fullfärg. Hur fantastiskt är det! Din väggduk för plantskola kommer att se unik ut! Att sätta din helt nya duk på din vägg blir en lek! De är riktigt lätta! Allt du behöver göra är att välja en plats, sätt in en krok i väggen och du är klar! Din babyväggsduk kommer att se fantastisk ut och förvandla verkligen dina vanliga plantskolväggar!

alla våra plantskolandukdesigner är väldigt enkla att rengöra! Torka bara av dem med en fuktig trasa så ser de ut som nya på nolltid! Har du en fråga? Fråga oss nu! Vårt underbara kundserviceteam hjälper alltid gärna till med alla frågor du har. Bara skicka oss ett mejl idag!

så dröj inte, beställ ditt barn den perfekta väggbilden för barnkammaren idag! De kostar inte så mycket alls för en sådan lysande design! Vi levererar dem direkt till din dörr! Köp ditt perfekta tryck idag!
Lägg till en personlig touch i ditt hem med en personlig design på canvas! Registrera dig för 10% rabatt. Högkvalitativa material som används.
Lägg till en personlig touch i ditt hem med en personlig design på canvas! Registrera dig för 10% rabatt. Högkvalitativa material som används.
Ladda upp ditt foto
409kr
Zebra canvas som har en bedårande bild av en baby zebra omgiven av stjärnor med ditt barns namn under. Registrera dig för 10% rabatt.
Zebra canvas som har en bedårande bild av en baby zebra omgiven av stjärnor med ditt barns namn under. Registrera dig för 10% rabatt.
Anpassningsbara Dto 5% Idag
565.56kr509kr

1-1 av 1 canvas prints