Leverans över hela världen
0

Anpassade wallstickers

Vi tillverkar wallstickers från ett foto, din egen design, eller från en bild du skickar oss. Låt oss veta vilken storlek så kommer din wallsticker framställas i spektakulärt högkvalitativt vinylmaterial. Inred ditt hus med wallstickers för att ge en annorlunda touch. Det finns inget mer originellt än en personligt designad wallsticker.
Tenstickers tillverkar wallstickers för att inreda ditt hus, din bil, din cykel, din laptop osv. En wallsticker som är personligt designad just för dig, så att du kan få exakt den stilen du vill ha. Vi använder oss alltid av vinylmaterial som är enkelt att fästa och som håller länge, så att de kan få vara en unik detalj som definierar din inredning. Högkvalitativa wallstickers online. Priset på wallstickers är överraskande billigt och du kommer bli förvånad över dess hållbarhet.
Ladda upp din design

Ladda upp din design

ok
ok

Välj typ av wallsticker

Beskärning av bilden

Välj en färg

Ange måtten

x

Rama in bilden
Wallstickermåtten matchar inte originalbildens mått.
Flytta det upplysta området tills du är nöjd med inramningen.

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor om hur du slutför din beställning eller om din design kräver en speciell finish som du vill fråga om, var vänlig kontakta oss. Vi kommer att råda dig och skicka dig en personlig uppskattning.

Skriv till oss på

info.se@tenstickers.com

Viktig information

1) Skicka oss ett original i högsta möjliga upplösning, helst i vektorfiler (Illustrator, Corel...)

2) Om vi beslutar att din design inte är av tillräckligt hög kvalité kommer vi kontakta dig och erbjuda alternativ och lösningar.

3) Om din design kräver extra arbete på grund av dess komplexitet kan detta resultera i en extra kostnad.

4) Specialwallsticker (Vileda skrivtavlor, insidan på färgat glas, laminat) kontakta oss påinfo.se@tenstickers.com.

5) Om du inte kan ladda upp din bild (för stor, eller format som inte stöds) vänligen kontakta oss via email på info.se@tenstickers.com.

6) Konvertera Word-dokument (.doc) till pdf-format.

7) Alla wallstickers har alltid matt finish.

8) Det är viktigt att komma ihåg att med beskurna bilder (ta bort bakgrunden) måste de finare elementen i designen ha en tjocklek på minst 4 mm.

9) Om du bestämmer dig för att avbryta processen får du tillbaka dina pengar utan problem. Kontakta oss.

10) Måtten kommer att beräknas i proportion till hela designen som du laddar upp, så håll detta i åtanke om bilden har vita kanter runt den. Vi råder dig att ta bort dem. När vi förbereder wallstickern kommer vi använda den maximala höjden eller bredden som du anger och alltid behålla proportionerna.

Betyg från kunder som köpt personligt anpassade wallstickers.

Snittbetyg: 10 / 10

the 08/02/2019 the 10:40 h

great job and excellent service