Leverans över hela världen

Designa egna klistermärken

Vi tror att vår katalog med unika och originella designa egna klistermärken är fantastiskt, men vi förstår och accepterar att vi inte har alla baser täckta. Det är därför vi har byggt det vi anser vara den finaste och mest omfattande kundtjänstanpassningstjänsten på internet idag! Som sådan, om du har en viss idé om en design som du skulle vilja göra till ett klistermärken egen design, skulle vi gärna göra det åt dig! Vårt klistermärken med eget tryck är perfekt för att göra din heminredning sticker ut från mängden på ett fantastiskt sätt!

Skapa egna klistermärken


Skapa din egen design. Här kan du köpa en klistermärken eget tryck skapad från en egen bild eller teckning.

Vi omvandlar ditt original foto till en designa egna dekaler för att dekorera ditt hem med och ge det en personlig touch.

Processen för att göra det perfekta designa eget klistermärke är lika enkelt som 1,2,3 (4)! Ladda upp din design. Vår gör dina egna klistermärkestjänster accepterar fotografier, datorgenererade mönster och de flesta andra saker - så länge bilden är av acceptabel storlek och kvalitet och inte innehåller vattenstämplar, kan vi förvandla den till ditt helt egna klistermärken designa själv! för det andra, välj om du vill att din design ska vara monoklor, eller om du vill att den ska innehålla flera färger. Om du skickar in en design och väljer alternativet för monokoll måste du välja vilken färg du vill att den ska göras i. Välj sedan om du vill att bilden ska inkludera en bakgrund och ange sedan den storlek du vill ha. Slutligen, besluta om du vill få en e-postmeddelande om hur din skapa egna dekaler ser ut via e-post eller inte.

Med avseende på kvaliteten på våra skapa din egen klistermärke, låt oss snälla sätta dig lugnt! Våra vinyler är tillverkade på exakt samma sätt som alla våra andra designa egna klistermärken - det betyder utmärkt hållbarhet, 15 års livslängd och fördelen att det absolut inte lämnar några skador eller rester vid borttagning, så om du har en kortvarig plan för den klistermärken egen design, eller om du vill att det ska vara på din vägg under överskådlig framtid är våra produkter lämpliga!

Medan vår webbplatstjänst är fantastisk, vet vi att många människor föredrar att prata med en riktig person om sin drömdesign, och det är bra! Skicka oss bara ett e-postmeddelande till %year% så strävar vi efter att hjälpa dig så mycket vi kan genom att förvandla din design till en helt unikt klistermärken med eget tryck!

Ladda upp din design

Ladda upp din design

ok
ok

VÄLJ HUR VÄGGKLISTERMÄRKET PRODUCERAS

Beskärning av bilden

Välj en färg

Ange måtten

x

Rama in bilden
Wallstickermåtten matchar inte originalbildens mått.
Flytta det upplysta området tills du är nöjd med inramningen.

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor om hur du slutför din beställning eller om du har specialönskemål som du vill fråga om, var vänlig kontakta oss. Vi kommer att råda dig och skickar vid behov dig en personlig uppskattning.

Skriv till oss på

info.se@tenstickers.com

Viktig information

1) Skicka oss ett original i högsta möjliga upplösning, helst i vektorfiler (Illustrator, Corel...)

2) Om vi beslutar att din design inte är av tillräckligt hög kvalité kommer vi kontakta dig och erbjuda alternativ och lösningar.

3) Om din design kräver extra arbete på grund av dess komplexitet kan detta resultera i en extra kostnad.

4) För specialwallsticker (t.ex. skrivtavlor, insidan på färgat glas, laminat) kontakta oss på info.se@tenstickers.com.

5) Om du inte kan ladda upp din bild (för stor, eller format som inte stöds) vänligen kontakta oss via email på info.se@tenstickers.com.

6) Konvertera Word-dokument (.doc) till pdf-format.

7) Alla wallstickers har alltid matt finish.

8) Det är viktigt att komma ihåg att med beskurna bilder (ta bort bakgrunden) måste de finare elementen i designen ha en tjocklek på minst 4 mm.

9) Om du bestämmer dig för att avbryta processen får du tillbaka dina pengar utan problem. Kontakta oss.

10) Måtten kommer att beräknas i proportion till hela designen som du laddar upp, så håll detta i åtanke om bilden har vita kanter runt den. Vi råder dig att ta bort dem. När vi förbereder wallstickern kommer vi använda den maximala höjden eller bredden som du anger och alltid behålla proportionerna.

Betyg från kunder som köpt personligt anpassade wallstickers.

Snittbetyg: 10 / 10

the 08/02/2019 the 10:40 h

great job and excellent service