Leverans över hela världen
Filter

Färg

Tegel tapeter

varför inte lägga till några tegelstenar i ditt rum? Du kommer inte heller behöva slå igenom plåstret för dessa tegelstenar. Det kunde inte vara enklare och mer kostnadseffektivt med vår tegel tapet. Vi har massor av olika färger, så om du inte gillar röda tegelstenar, inga bekymmer vi har grå, svart, brun vilken färg som helst! Ta en titt genom denna samling av tegeleffekt tapeter nu och få bygga!

från realistiska tegelväggar från gamla skolor till moderna eleganta, det finns definitivt tapeter i tegelväggar i vår samling som passar alla och alla rum tack vare vårt fantastiska team av designers. Varför inte ta med din kreativa sida och dekorera dina väggar idag, du kommer inte ångra det!

hitta din inre byggare med tapet i faux tegel!

att gå tillbaka till dina ursprungliga vanliga väggar kommer inte att vara ett alternativ efter att du har applicerat en av våra texturerade tegel tapeter på grund av de stora tilläggen de gör i ditt hem, vilket gör dem till en underbar investering. Friheten att spela kommer alla olika stilar du vill ha är din, så att din kreativitet går löst, allt utan att behöva begå något permanent eller oroa dig för skada. Det har aldrig varit lättare att hålla dig uppdaterad med alla aktuella trender! Det råder ingen tvekan om att dessa exponerade tegel tapeter kommer att få dina rum att se utöver fantastiska, men fördelarna slutar inte där, de ger också ökat djup, stil och värme, vilket gör ditt hem så mycket mer unikt och speciellt för dig!

vår tapet i tegelmönster har en underbar enkel och enkel applikationsprocess, så att eventuella brister på dina väggar snabbt kan döljas. Som tegelstenar, kommer vår tapet inte att skadas lätt, och de kommer inte heller att ha problem som bubblor, revor eller rynkor! De lyser inte eller reflekterar inte alls, så de kommer inte att tränga in för mycket i ditt hem men ändå kommer de att ha tillräckligt med inverkan för att se otroligt ut! Hållbarheten för dessa tapeter i tegelsten är ojämförlig och tål lätt tidens test, vilket ger dig flexibiliteten att byta bakgrundsbild när du vill!

vår murade tapet , som alla våra tapeter, är väldigt lätt att applicera och kommer med tydliga applikationsinstruktioner samt de instruktioner som du hittar på vår webbplats, så det finns ingen anledning att vara orolig för detta.

så varför inte bläddra i vår tapet i tegelstil nu och få det utseende du alltid har velat.

Letar du efter något som kompletterar din rustika inredning? Då är denna tegel tapet perfekt för dig! Lätt att applicera.
Letar du efter något som kompletterar din rustika inredning? Då är denna tegel tapet perfekt för dig! Lätt att applicera.
189kr
Bli kär i denna moderna tegel tapet som är en absolut topptrend i dekorationsvärlden. Matt efterbehandling!
Bli kär i denna moderna tegel tapet som är en absolut topptrend i dekorationsvärlden. Matt efterbehandling!
189kr

1-2 av 2 tapeter