Leverans över hela världen

Personliga textklistermärken

En fantastisk textanpassningstjänst , perfekt för att göra dina helt egna anpassade textklistermärken! vi på tenstickers tror att alla förtjänar möjligheten att skapa sin helt egen design - alla har olika ord eller fraser som är viktiga för dem, varför vi nu erbjuder denna fantastiska tjänst för att göra det perfekta personliga textklistermärket för dig! Så oavsett om det är en offert, namn eller något annat som kan vara lämpligt, tror vi verkligen att vi har det som krävs för att du ska bli väldigt glad! Du kan få designa nu, men du kanske först vill läsa igenom detta:

anpassa ditt hem med en anpassad textdekal


Vi på tenstickers erbjuder ett fantastiskt urval av textklistermärken, men vi vet också att alla har en annan preferens när det gäller den typen av saker - alla har citat som betyder något för bara dem, och alla har namn som kanske inte ursprungligen visas på vår webbplats, varför det är så viktigt att sätta ihop en stark anpassningstjänst, som alla borde kunna skapa ett perfekt personligt textklistermärke för dem!

Finns det ett känt citat som du gärna skulle ha på väggen? Namnen på dina barn? Några kända rader från en av dina favoritförfattare?

Med verktyget "skriv din text på en wallsticker" kan du enkelt själv skicka oss din text, du kan välja mellan flera typsnitt, färger och storlek.

processen att skapa en personlig textdekal är relativt enkel, vilket borde vara tillräckligt enkelt för att navigera! Allt visas nedan, men låt oss prata dig igenom det, bara för att se till att du får rätt klistermärke åt dig: tänk först på texten du vill förvandla till ett anpassat textdekal. Ange detta i rutan "e;text 1"e; (du kan ange mer text i rutorna nedan om du vill). Sedan bestämma dig för vilken storlek du vill ha texten genom att ange dina siffror i rutorna "e;mätningar"e;. Efter det, bestäm dig om du vill att din text ska speglas orientering eller normal inriktning, innan du väljer en färg från vår omfattande pall. Slutligen, besluta om teckensnittet där du vill ha texten , välj formatet på texten i rutan där texten visas och du har själv ett fantastiskt anpassat textklistermärke!


och slutligen, glöm inte det fantastiska kvalitetsmärket som vi kan erbjuda till följd av vår fantastiska vinyl - en 15 års livslängd och applikation så lätt som 1,2,3!

Se vår videoguide för att lära dig hur det fungerar.

TEXTHANTERING

Skriv in texten du vill använda. Du kan skriva 50 tecken per rad och du kan välja mellan olika typsnitt och färger.
Vi kommer hantera varje text individuellt, rad för rad med de egenskaper som anges.

0kr

Mått (bredd x höjd)

cm
x
cm

0kr

Mått (bredd x höjd)

cm
x
cm

0kr

Mått (bredd x höjd)

cm
x
cm

0kr

Mått (bredd x höjd)

cm
x
cm

Simulera storleken och färgen på ytan där du tänkt fästa wallstickern:

100 cm
50 cm

Mått på yta

Om du väljer måtten på ytan där du tänkt placera wallstickern kan du dra texten och göra den större eller mindre och storleken kommer att kalkyleras automatiskt.

x

Väggfärg

Färgen på väggen är endast för förhandsgranskningen kommer inte att vara del av den design du valt.

Viktig information

1) Det totala priset är varje enskild text sammanräknat.
2) Vi kommer hantera varje text individuellt, rad för rad med de egenskaper som anges.
3) För stansning är minimihöjden 2 cm.
4) Alla våra wallstickers har en matt yta.
5) Väggklistermärket kommer vara en siluett, utan bakgrund. Om du vill ha en bakgrundsfärg vänligen låt oss veta vilken färg och storlek i kommentarfältet när du gör beställningen.
6) Måtten på varje text baseras på rutan med streckade linjer.
7) Kontakta oss om texten du vill ha inkluderar specialtecken eller är på ett språk som inte använder latinska alfabetet, eftersom dessa teckensnitt inte alltid är tillgängliga.

Individualiserad prissättning

Om du vill ha en text med många tecken, som en dikt, ett brev, en låt eller ett stycke från en bok, vänligen kontakta oss på info.se@tenstickers.com och låt oss veta färg och mått på hela wallstickern och bifoga texten som du vill ha på din design. Helst i PDF-version.