Leverans över hela världen

Vilka vi är

Tenstickers startades som ett resultat av den entreprenörsanda som fanns hos yrkesutövande inom dekoration, etikettering och marknadsföring online. Vårt mål är att höja dessa sektorer genom att ta bort mellanhanden och erbjuda lägre priser för slutkunden.

Vi har en designstudio som ständigt utvecklar nya och innovativa designs som kommer att ge ditt hem eller din bil en annorlunda känsla.

För att fånga alla dessa skapelser använder vi oss av den senaste tekniken för att beskära och trycka wallstickers. Dessutom använder vi vinylfolie av allra högsta kvalité.

Hos tenstickers är vårt mål att jobba dagligen med att tillfredställa våra kunders behov i frågor om dekoration eller om att ge ett personligt uttryck till hemmet.

Vilka vi är

Tre skäl att köpa tenstickers

1- Väggklistermärken som är enkla att fästa och ett provexemplar för dig att öva på med alla beställningar

Var inte orolig för luftbubblor, tenstickers designs är gjorda av vinylmaterial som är enkelt att fästa och har anti-bubbel-lim.
Om du fortfarande känner dig osäker och om det är första gången du sätter upp dekorativa wallstickers behöver du inte oroa dig eftersom vi skickar med en liten bit klistermärke att öva med.

2- Utskurna bilder

Glöm vita kanter runt din bild.
Tenstickers levererar dekorativa väggklistermärken utskurna runt dess kontur så att de ser bra ut på vilken vägg som helst oavsett färg.

3- Icke-reflekterande dekorativa väggklistermärken med väldigt livfulla färger

Vi gör dekorativa dekaler i vinylmaterial som inte reflekterar ljus, men som har livfulla färger som kommer få ditt hem att skina.
Kolla in våra wallstickers, fototapeter och alla möjliga sorters väggdekor.

Kvalitén syns i de små detaljerna, och det behöver inte vara dyrt.