Leverans över hela världen
0
Filter

Tema

Yta

Format

Allmän

Antal människor

Kakel klistermärken

Varför köpa brickor när du kan ha klistermärken! Denna värld som du just har angett är en stor och fylld en, full av otroligt varierat och vackra vinyl kakel väggdekorationer bara väntar på dig att upptäcka. Här hittar du mönster för varje tillfälle, smak och stil och vi är säkra på att vi har något åt dig! Så vad väntar du på? Dyka in och se vad du kan hitta!

kolla in vår versa-kakel katalog!


vårt team av designers är några av de mest begåvade i landet och de arbetar flitigt och noggrant varje dag för att skapa några av de bästa brickor som finns tillgängliga på internet idag. Vad detta betyder för dig är att vi har en ständigt växande katalog full av de senaste och bästa mönstren och designen bara för dig mr / ms kund!
förvandla en tråkig, målad vägg till ett konstverk i några enkla steg: välj först din design, vänta sedan på att den ska levereras och applicera den sedan på din vägg. Det är så enkelt! Placera klistermärkenplattan i rad, fyrkant eller klipp upp dem och placera dem i vilken position du vill.
om du fortfarande inte kan hitta vinylplattemärket som du letade efter, för det första, bra gjort på att du inte är så lätt nöjd, kudos till dig. Men rädsla inte, vi kan fortfarande ge dig exakt vad du vill. Kommer du ihåg det fantastiska teamet med designers som jag berättade för dig? Tja, de är mer än nöjda med att skapa en helt ny personlig klistermärke design precis för dig! Allt du behöver göra är att ladda upp den bild du vill eller beskriva den till vårt designteam, berätta om storleken, så ska vi börja skapa exakt personliga klistermärken som du alltid har velat.
om du trodde att dessa tegelväggdekaler kan vara en slags kortfristig investering, hade du fel! Våra högkvalitativa, hållbara vinylklistermärken är alla byggda under de senaste decennierna! De är också otroligt enkla och lätta att applicera på alla väggar och släta ytor utan bekymmer för rynkor, bubblor eller tårar. dessutom kan alla våra vinylplattor enkelt tas bort och lämnar inga märken, skador eller rester på dina älskade väggar.

1-24 av 56 wallstickers