Leverans över hela världen

Personliga vinylmattor

är du uttråkad av att alla rum ser likadana ut? Ser du liknande mönster i alla butiker? Du kom till rätt plats! Vårt fantastiska team hjälper dig att skapa en personlig vinylmatta precis för dig, precis som du vill ha den! Tänker du på blommor? Eller kanske tigrar? Eller kanske en galen blandning av dina favorit semesterbilder? Oroa dig inte, vi skapar det åt dig! Vår anpassade vinylmatta gör att du kan använda din fantasi så mycket du vill och enkelt dekorera golvet i ditt hem! Det ser inte bara bra ut, det är också praktiskt och bekvämt.

vi ger dig oändliga möjligheter att skapa din egen personliga vinylmatta!

personliga vinylmattor kan vara utmanande att designa om du inte har gjort det tidigare. Vi har turen att ha ett fantastiskt team som arbetar tillsammans för att göra processen enkel för dig och för att dina drömmar ska gå i uppfyllelse. Det spelar ingen roll om du har ett fullständigt projekt i huvudet, eller bara känner till några detaljer, eller om du behöver förslag om storlekarna, vi är här för att hjälpa dig. anpassningsbar vinylmatta kan vara precis vad du vill! Funderar du på en cirkulär form? Eller en fyrkant? Eller kanske en äppleform? Vi kommer att göra allt möjligt. anpassade vinylmattor innebär oändliga möjligheter att förvandla dina idéer till handlingar och dekorera ditt hem, som du alltid ville ha!

vi kan försäkra dig om att våra anpassade vinylgolv är lika bra som resten av våra produkter. Stolt och självsäker kan vi säga att vi använder de bästa kvalitetsmaterialen på marknaden och den bästa tekniken och maskinerna som finns. personligt vinylgolv är vackert, bekvämt och praktiskt. Vi har allt! Det skyddar ditt ursprungliga golv från att skada och ger också dina fötter ett bekvämt stöd. personliga vinylmattor är gjorda av antiallergi och halkskyddande material, vilket gör dem perfekta för att användas var som helst i huset!

om din personliga vinylmatta blir smutsig, använd bara en våtservett för att rengöra smutsen och var nöjd med den under mycket lång tid! Kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig gärna! Vi erbjuder hemleverans med alla våra beställningar, så slösa inte bort din tid och kontakta oss för att skapa din egen anpassade vinylmatta!
Inställningar 0 x 0 cm
Original
Sepia
B/N
Original
Rektangel
Fyrkant
Runda

De minimiåtgärder för denna produkt är av 2 cm x 2 cm

Bredd / Horisontell (cm.)
x
Höjd / Vertikal (cm.) - proportionell
Lägg till

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor om hur du slutför din beställning eller om du har specialönskemål som du vill fråga om, var vänlig kontakta oss. Vi kommer att råda dig och skickar vid behov dig en personlig uppskattning.

Skriv till oss på

info.se@tenstickers.com

Viktig information

1) Skicka oss ett original i högsta möjliga upplösning, helst i vektorfiler (Illustrator, Corel...)

2) Om vi beslutar att din design inte är av tillräckligt hög kvalité kommer vi kontakta dig och erbjuda alternativ och lösningar.

3) Om din design kräver extra arbete på grund av dess komplexitet kan detta resultera i en extra kostnad.

4) Om du inte kan ladda upp din bild (för stor, eller format som inte stöds) vänligen kontakta oss via email på info.se@tenstickers.com.

5) Konvertera Word-dokument (.doc) till pdf-format.

6) Mattans finish är alltid matt.

7) Det är viktigt att komma ihåg att mattornas silhuetter alltid ska vara så solida som möjligt, helst geometriska former som kvadrater, ellipser etc.

8) Mätningarna kommer att beräknas i proportion till hela designen du laddar upp, så var försiktig om din bild har vita marginaler runt sig. Vi rekommenderar starkt att du blir av med dessa marginaler. När vi tillverkar din vinylmatta baserar vi våra mönster på önskad bredd och gör höjden proportionell.

9) Slutligen, om du bestämmer dig för att du inte längre vill fortsätta med din beställning och vi inte har startat produktionen, återbetalar vi dina pengar snabbt. Kontakta oss!