Leverans över hela världen
Filter

Evenemang

Mors dag tshirts

ge din mamma en gåva som hon kommer att vårda för evigt, en av våra underbara mors t-skjortor. Se hennes ansikte lysa upp av glädje vid synen av denna hjärtvärmande gåva, hon kommer ihåg detta ögonblick i år och år. Med många olika mönster med blommor, hjärtan, citat, skämt, allt och allt annat däremellan finns i vår samling av mors dagskjortor. Naturligtvis har vi många olika färger tillgängliga, så varför inte välja hennes favoritfärg och se glädjen i ansiktet.

tack vare det hårda arbetet och engagemanget från vårt fantastiska designteam kan vi ta med dig den här fantastiska och ständigt växande samlingen av mammadagskjortor som består av text- och bilddesigner som du mamma kommer att älska för alltid! Du kommer definitivt att hitta något som passar hennes smak efter att ha bläddrat igenom dessa vackra, men ändå prisvärda bästa mammadag t-skjortor. Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att låta din mamma veta hur mycket du älskar henne, det kommer att vara ett minne som hon har med sig för alltid!

gör morsdagen speciell med dessa mors dagskjorta idéer!


när det gäller storleken på våra lyckliga mödrar t-shirts , vet vi att inte alla våra kunder är desamma och vi tappade att vi är mycket inkluderande i detta avseende och ser till att det finns något för alla storlekar. Så när du har fått reda på vad som passar dig mamma är du redo att beställa! Här på tenstickers vill vi bara använda högkvalitativa material när vi tillverkar vår mors skjortmönster så att de enkelt kan rengöras och strykas när hon bär dem. Tack vare den här högkvalitativa t-shirten är de också perfekta för alla hudtyper och vi använder också bara mjuka och snälla material för att inte irritera din hud.

en annan stor aspekt av denna samling är de personliga mammatröjorna vi erbjuder, så att du kan välja text eller bilder som du tror att mamma kommer att älska mest och lägga till ett mer personligt inslag i denna redan underbara gåva och verkligen växa ditt band. Du kan också välja basfärgen på din mammadagströja bland de många som vi har tillgängliga, så se till att välja hennes favoritfärg.

berätta för henne att hon är den bästa mamman någonsin denna mors dag med något annat än de typiska gåvorna som blommor, vin och choklad!

Personlig mamma skjorta med den skrivna texten: fru, mamma, chef. Och med ett datum som du kan anpassa efter dina intressen.
Personlig mamma skjorta med den skrivna texten: fru, mamma, chef. Och med ett datum som du kan anpassa efter dina intressen.
Anpassningsbara
189kr
Med denna födda i t-shirt kommer du att få alla de möter på gatan att titta upp till dig och låta dem beräkna hur gammal du är.
Med denna födda i t-shirt kommer du att få alla de möter på gatan att titta upp till dig och låta dem beräkna hur gammal du är.
Anpassningsbara
189kr

1-9 av 9 t-shirts