Leverans över hela världen
Filter

Tema

Format

Allmän

Antal människor

Amerikanska fotboll klistermärken

Är du en fotbollentusiast? Missar du inte något NFL-spel? Känner du till alla resultat från NFL? Du är i rätt kategori, vinyl och fotbollsklister för att anpassa dina rum, lokaler eller tillbehör, till exempel smartphones, bärbara datorer, möbler och vad du vill. Tenvinyl-bindemedel klibbar på vilken plan yta som helst.
En samling mönster idealisk för entusiaster i denna magnifika sport. Vet du var den amerikanska fotbollen kommer från? Han föddes för hundra år sedan i USA, härledd från engelsk rugby. Det är en av de mest konkurrenskraftiga kontaktsporterna i USA och övas för närvarande i mer än 60 länder.

Vilka fotbollsklister hittar jag?


Du hittar mönster skapade genom lakan med siluetter av spelare, så du kan placera dem i tillbehör. Vinyl motivationsfraser med fotboll med otroliga silhuetter av spelare som kör, vinyl med namn och bilder av amerikansk fotboll eller NFL-logotypen. En serie exklusiva Tenvinilo mönster så att du kan skapa och dekorera ditt hörn med din favorit sport.
Fotbollsprodukterna är lätta att placera så att inga bubblor förblir inuti och integreras sömlöst i ytan, de är matta för att undvika reflektioner med inomhus- eller utomhusljus. Alla vinylprodukter är av hög kvalitet för som integrerar perfekt på din yta. Du har mer än 40 färger att välja för monokrom vinyl och mångfärgade vinyler har utmärkt färgkvalitet, levande och mycket hållbar. Alla limprodukter är resistenta mot utsidan och lätt att tvätta med en fuktig trasa. Produkterna är gjorda för att mäta och på begäran, det ger oss möjlighet att skapa en produkt som är helt anpassad efter dina behov, anpassad till din smak och med de ändringar du vill ha.
Visa din hängivenhet och hur mycket du älskar den här sporten som ger personlighet till dina tillbehör och väggar, dina vänner kommer att bli förvånad och de kommer att älska dina nya fotbollklistermärken och vinyler. En av de mest populära händelserna är SuperBowl, världens mest kollade händelse, det här flyttar fotboll, miljoner och miljontals människor. Markera en Touchdown i din dekoration. Lämna efter tråkiga och monotona väggar, bakom släta och tråkiga ytor. Gör det unikt, unikt och annorlunda.

1-19 av 19 wallstickers