Leverans över hela världen
Filter

Tema

Yta

Stil

Format

Allmän

Antal människor

Rugby klistermärken

Insamling av Rugby klistermärken för att dekorera vilket rum som helst, perfekt för att ge personlighet och färg. Om du är en Rubgy fan, kommer du att älska dessa mönster att placera i tillbehör, hjälmar, väggar eller var du vill. Dekorera ditt sportcenter, din rugbyhörns vägg eller något tillbehör. En samling av mönster som visar vilken sport du är en entusiast och hur är din livsstil.
Det visar att du har rugby i ditt blod, du ger allt för denna sport och du lever det med stor eufori och hängivenhet.

Vilka rugbyklistermärken hittar jag?


Du hittar rugby klistermärken av alla slag, från bilder av bollar till silhuetter av rugby spelare, till fraser och kända texter. Ett stort utbud av mönster som du kan anpassa i storlekar och färger för att få en produkt som är helt anpassad till det du söker.
Alla produkter i vinyl är av hög kvalitet så att de integreras perfekt i din yta. Du har mer än 40 färger att välja för monokrom vinyl och mångfärgade vinyler har utmärkt färgkvalitet, levande och mycket hållbar. Alla limprodukter är resistenta mot utsidan och lätt att tvätta med en fuktig trasa. Produkterna är gjorda för att mäta och på begäran, det ger oss möjlighet att skapa en produkt som är helt anpassad efter dina behov, anpassad till din smak och med de ändringar du vill ha.
Lämna efter monotona ytor eller de klassiska vita väggarna för att få en skräddarsydd produkt, till dina specifikationer enligt dina specifikationer. Användningen av vinyl och klistermärken i rugby är mycket enkel så att inga bubblor förblir inuti och integrerar perfekt.

1-14 av 14 wallstickers