Leverans över hela världen
0
Filter

Tema

Yta

Plats

Stil

Format

Allmän

Antal människor

Vetenskap vägg klistermärken

Samling av fantastiska klistermärken med vetenskapliga teman. Väggdekor och dekaler som rör vetenskapens värld. Perfekt klistermärken för skolklassrummet, eller idealiska för barnens sovrum om de är små forskare! Dekaler med en mängd både roliga och pedagogiska mönster och mönster. Älskar du att vara experimentell med din heminredning? Om så är fallet är du säker på att hitta något du kommer att älska i det här avsnittet, vare sig det är en illustration av en berömd forskare eller en imponerande design av det periodiska systemet! Dekorera dina väggar eller till och med dina elektroniska enheter med dessa dekaler som är speciellt designade och i olika storlekar för att passa in i ditt önskade utrymme.
 

O (syre) MG (MAGNESIUM) VAR DIN REAKTION FÖR att se våra klistermärken.


 Vår samling av pedagogisk dekorativ vinyl gör lärande kul. Dina lilla forskare kommer att lära sig något nytt varje dag. Det finns ett brett utbud av pedagogiska klistermärken som kommer att förvåna alla dina gäster och omvandla dina rum. Dina barn kommer att älska våra roliga, färgglada mönster

Med ett brett utbud av fina saker, som solsystemklistermärken, periodiska bordklistermärken, mönster som visar provrör, laboratorierrockar, allt och allt du förväntar dig att se i ett labb! Alla dessa mönster är unika och iögonfallande och kommer att inspirera barnen att ta på sig sina labrockar och glasögon och experimentera!

De pedagogiska vinylerna är tillverkade helt på beställning och av hög kvalitet! Detta gör att vi kan skapa produkter som sömlöst passar in i ditt hem, labb, klassrum! Perfekt för dina väggar eller vilken yta du vill använda din klistermärke på. Mycket lätt att placera, och vårt speciella vinylmaterial är bubbelsäker, vilket innebär att det inte finns några bubblor när det har applicerats. Vi designar också våra klistermärken för att få en matt yta så att de inte stör och orsakar irriterande bländningar.

Och naturligtvis, hur kan vi glömma, om du inte lyckas hitta din perfekta utbildningsvinyl eller ett pedagogiskt klistermärke med din perfekta storlek eller färger, tveka inte att kontakta oss! Här på TenStickers har vi ett team för grafisk design som ständigt skapar nya design som är skräddarsydda just för dig. Skicka oss bara ett e-postmeddelande med dina designspecifikationer, eller använd vårt praktiska onlineverktyg.

Dra fördel och dekorer med dekorativa klistermärken som kommer att lämna alla förvånade och du kommer att ha en dekoration som också hjälper dina små att lära sig alla viktiga vetenskapliga saker.

1-24 av 56 wallstickers