• Leverans över hela världen
  • Sänkta priser på över 10000 produkter
Filtrera

Former klistermärken

(1)
195 klistermärken och wallstickers
En bred samling former klistermärken av olika mönster. Hitta det perfekta klistermärket som passar dig och ditt hem! Kreativa och originella formdesigns som utan ansträngning ger unika inslag på väggarna i ditt hem.

Välj mellan en rad olika former, från stjärnor, till diamanter. Du kommer garanterat att hitta något som du kommer att älska! Enskilda klistermärken med former eller vinylplåtklistermärken med en samling former på att skapa en dekal som kommer att se bra ut var som helst.

VILKEN TYP AV FORMER KLISTERMÄRKEN VILL DU HA?


Du hittar mer än hundra mönster i den här kategorin, mycket olika och med olika former. Hitta form dekalerna för att dekorera ditt rum med!Andra mönster som du hittar i den här kategorin är hexagoner eller diamanter som klistermärken, som kommer att se bra ut på dina väggar. Organiska former som droppar som kommer att vara vackra var du än placerar dem!

Om du inte hittar den stickers form du letar efter, tveka inte att kontakta oss på e-post, så kan vi skapa den design du vill ha eller anpassa den katalog design du vill ha. Våra grafiska designteamet skapar ständigt nya designer för dig.

Våra former wallstickers är tillverkade av högkvalitativa material som är mycket lätta att klistra så att det inte bildas några bubblor och med en matt yta för att undvika reflektioner. Du kan placera dem på bilar och på fönster. Former väggklistermärken är väderbeständiga och du kan rengöra dessa med en fuktig trasa.

Det är dags att förändra ditt hus på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Dekorera ditt hem med klistermärken med form och förvåna alla som besöker dig. Så vad väntar du på? Bläddra våra katalog med dessa fina klistermärken former!

Filtrera

Former Rensa filter
1 - 24 av 195 klistermärken och wallstickers

Snittbetyg

Betyg

ANPASSADE DESIGNER

Anpassa din wallsticker, matta eller någon annan produkt från vår katalog med den bild eller text du vill använda några av de exklusiva tjänsterna vi erbjuder dig.

Kan du inte hitta din wallsticker?
Kan du inte hitta det du vill ha? Kan du inte hitta det du vill ha? Skriv ner några ord som definierar det du letar efter (t.ex. katt, måne, bil). Lägg till din e-post så kontaktar vi dig för att erbjuda stöd och alternativ.