Betyg 9.6
Login
Anpassade wallstickers
Wallstickers efter tema
Wallstickers efter plats
0

Fotboll målvägg klistermärke

Tenstickers. Fotboll målvägg klistermärke. Fotboll väggklistermärken - illustration av en rektangulär målpost med ett nät. Klistermärken för sportväggar är idealiska för fans och sportlag.

Väggfärg

Mått (bredd x höjd)
Färg

fotboll väggklistermärken - illustration av en rektangulär målpost med ett nät. klistermärken för sportväggar är idealiska för fans och sportlag. Dekaler gjorda av högkvalitativ vinyl, lätt att applicera och flyttbar när du behöver utan att lämna några rester bakom.
denna väggdekal är bunden att fängsla alla fotbollsälskare. Om du är fotbollsfans, en fotbollsträningsakademi eller ett idrottslag som vill frossa i de vackra färgerna i det vackra spelet, slutar din sökning här. Klistermärken är gjorda av högkvalitativ vinyl och är lätt att applicera. Du kan också använda denna fotbollsväggdekal i ditt barns rum för en inomhusaktivitet. Detta rektangulära mål efter väggmålning skulle vara ett perfekt sätt att flyga din kärlek till spelet. Välj en storlek och vinylfärg för ett väggdekal med en egen touch. Så vad väntar du på? Lägg din beställning nu!

...

Translated by Google Translate. Show original.

Information om Fotboll målvägg klistermärke

Referens: A4159

Stil på vinyl:
Ritning klistermärken

Format:
Horisontell

Målgrupp:
Tonåren
Barn

Antal personer:
Utan människor