0

Garderob möbler dekal

Tenstickers. Garderob möbler dekal. Ett möbelklistermärke som innehåller olika kläder som skjorta, kjol, strumpa som du kan klippa för att applicera på varje yta i din garderob för att hålla den ordnad.

Väggfärg

Färg
T
Mått (bredd x höjd)
möbler yta klistermärke design skapad för att försköna dina möbler särskilt tur garderob hemma. Du vill inte fortsätta använda tråkiga och vanliga garderober, så du måste använda den här designen för att kasta en förändring så att du ler när du vill använda det utrymmet. Denna design innehåller kläder som, skjortor, kjolar, strumpor, armbandsur. Du kan klippa av denna avsnitt och applicera den på varje yta för att ange vad du har på varje låda för att hjälpa dig att få dina artiklar snabbt och organiserade. Denna design är av mycket hög kvalitet och du kommer att njuta av att använda den eftersom den inte kommer att bilda luftbubblor på ytan och det är lätt att applicera

Information om Garderob möbler dekal

Referens: A18033

Måttanpassade wallstickers

Gör din wallsticker personlig med en bild eller en text du gillar, och använd några av de exklusiva tjänster som vi erbjuder dig.