0

Kretskortet väggen klistermärke

Tenstickers. Kretskortet väggen klistermärke. Kretsloppsplatta som kombinerar naturens och teknologins värld. Distinkt och original design idealisk för att dekorera vilket utrymme som helst. Denna teknik vägdekal representerar en perfekt blandning av vetenskap och natur; den invecklade designen av ledningar och kablar sträcker sig ut som grenar.

Väggfärg

Färg
T
Mått (bredd x höjd)

kretsloppsplatta som kombinerar naturens och teknologins värld. Distinkt och original design idealisk för att dekorera vilket utrymme som helst.
namnet, kretsträdet, säger allt. Den här tekniken väggen dekal representerar en perfekt blandning av vetenskap och natur. Den invecklade designen av ledningar och kablar som når ut som grenar är en glädje för alla de tekniker och naturälskare där ute. Medan denna väggdekal kommer att vara en perfekt partner för ditt studierum, kan du också använda det i ditt sovrum, vardagsrum och matsal. Välj en storlek, färg och orientering för en anpassad väggmålning. Att kombinera vetenskap och natur var aldrig så lätt!

...

Translated by Google Translate. Show original.