Leverans över hela världen
0

Monokrom världskarta vägg klistermärke

Dto 10% Idag
Tenstickers. Monokrom världskarta vägg klistermärke. Världskarta väggmallar i svartvitt som visar världen i ett professionellt böjt utseende. Den riktiga formen av jorden designad av tenstickers. Denna snygga klotsklistermärke finns i 50 olika färger och är perfekt för att dekorera alla sovrum, vardagsrum, kontor, tonåring eller mer!

Väggfärg

Färg
T
Mått (bredd x höjd)
Världskarta väggmallar i svartvitt som visar världen i ett professionellt böjt utseende. Den riktiga formen av jorden designad av tenstickers. Denna snygga klotsklistermärke finns i 50 olika färger och är perfekt för att dekorera alla sovrum , vardagsrum , kontor , tonåring eller mer!

utmärkt dekorativt dekal för att personifiera ditt hem och ge det en touch av elegans och professionalism! Om du älskar geografi eller reser runt om i världen så tittar du på den perfekta originalstickan för dig. Super lätt att applicera tack vare sitt högkvalitativa anti-bubbelmaterial.

Måttanpassade wallstickers

Gör din wallsticker personlig med en bild eller en text du gillar, och använd några av de exklusiva tjänster som vi erbjuder dig.