• Leverans över hela världen
  • Sänkta priser på över 10000 produkter
Filtrera

Krittavla klistermärken

115 klistermärken och wallstickers
En fantastisk samling av krittavla klistermärken - perfekt för att dekorera alla delar av ditt hem eller kontor! Chalkboard stickers är något som är så vettigt - För oss på Tenstickers var det en besvikelse att det inte redan fanns i något format! Tja, det finns nu och det ser lika bra ut som vad som helst i hela världen, för vårt fantastiska team av designers har gjort allt de kan för att skapa ett fantastiskt urval av produkter inom just det temat!

STIL MED VÅR KRITTAVLA KLISTERMÄRKEN!


Klistermärke på krittavla ger så mycket mer än faktiska svarta tavlor - Så mycket lättare att applicera, så mycket mer flexibel med vart de kan gå, så mycket snyggare och lättare! Vad mer kan du önska! Många olika stilar som vi erbjuder är stora - Från djurformer, till tavlan i kalenderstil, till nästan allt däremellan - Vi väljer stil och substans här på Tenstickers!

Dessutom, om du inte kan hitta den perfekta krit tavla stickers för dig, var snälla, oroa dig inte! Vi erbjuder en komplett och omfattande anpassningstjänst, så du behöver bara skicka en design till oss och vi kommer att arbeta med att göra den till krittavla wallstickers i dina drömmar! Och anpassningsalternativen slutar inte där - Tänk dig att du hittar den design du gillar, men kanske vill du ändra något åt ​​det - Kanske vill du lägga till lite text, kanske vill du ta bort lite text, kanske du vill göra en liten förändring av storlek eller färg? Inga problem! Vi är villiga att göra vad som krävs för att skapa den perfekta krittavla väggklistermärken för dig! Skicka bara en e-post med alla designförfrågningar så hjälper vi dig!

Och om du behöver mer övertalning, kom bara ihåg det klassiska klistermärke på tavla - Extremt enkel att applicera, fantastisk hållbarhet (viktigt för en tavla klistermärke), en 15 år livslängd och den enorma fördelen med att lämna absolut ingen skada eller rester vid borttagning! Vad mer kan du önska dig? Köp en krittavla klistermärken nu!

Filtrera

Krittavla Rensa filter
1 - 24 av 115 klistermärken och wallstickers

Snittbetyg

Betyg

ANPASSADE DESIGNER

Anpassa din wallsticker, matta eller någon annan produkt från vår katalog med den bild eller text du vill använda några av de exklusiva tjänsterna vi erbjuder dig.

Kan du inte hitta din wallsticker?
Kan du inte hitta det du vill ha? Kan du inte hitta det du vill ha? Skriv ner några ord som definierar det du letar efter (t.ex. katt, måne, bil). Lägg till din e-post så kontaktar vi dig för att erbjuda stöd och alternativ.