0

Uggla tavla klistermärke

Tenstickers. Uggla tavla klistermärke. Den här svarta tavlan väggen är en del av vår samling av uggla vägg klistermärken. Placera den på din vägg och låt dina barn skriva vad de vill ha på den. Du kan dekorera varje rum hemma eller på jobbet.

Väggfärg

Mått (bredd x höjd)
Den här svarta tavlan väggen är en del av vår samling av uggla vägg klistermärken. Placera den på din vägg och låt dina barn skriva vad de vill ha på den. Du kan dekorera varje rum hemma eller på jobbet. En härlig design som är perfekt för att skapa en rolig miljö och att bli av med tomma väggar som bara skapar en tråkig och tråkig atmosfär. Lämplig för alla åldrar.

dekorera ditt hem med denna uggla tavla dekal och skriv de saker du behöver komma ihåg som saker du behöver köpa från snabbköpet. Det är lättare att köpa denna fantastiska dekal som är gjord av högkvalitativ vinyl än att köpa en tung och dyr svart tavla.

denna uggla tavla dekal är super lätt att applicera och lämnar inte någon rest vid avlägsnande. Finns även i olika storlekar.

Måttanpassade wallstickers

Gör din wallsticker personlig med en bild eller en text du gillar, och använd några av de exklusiva tjänster som vi erbjuder dig.