Leverans över hela världen

Ungar personifierad regnbåge moln klistermärke

Anpassningsbara
Tenstickers. Ungar personifierad regnbåge moln klistermärke. En personlig barns väggmallar med en ljus och färgstark design av en regnbåge och moln.

En personlig barns väggmallar med en ljus och färgstark design av en regnbåge och moln. Perfekt för att dekorera barnens sovrum på ett personligt sätt.

gör ditt barns sovrum mer unikt för dem med en särskild disney stil typsnitt som du kan anpassa med vilket namn du vill! En rolig regnbåge klistermärke som kommer att se bra ut i tjejer eller pojkar rum.
välj från ett antal storlekar och meddela ditt önskade namn i rutan "anteckningar" på betalningssidan. Lätt att applicera på någon plan yta och flyttbar utan att lämna några rester.
kom ihåg att ange namnet på ditt val i textrutan!Tenstickers. Ungar personifierad regnbåge moln klistermärke. En personlig barns väggmallar med en ljus och färgstark design av en regnbåge och moln.

Väggfärg

Mått (bredd x höjd)

Anpassa

Måttanpassade wallstickers

Gör din wallsticker personlig med en bild eller en text du gillar, och använd några av de exklusiva tjänster som vi erbjuder dig.