Leverans över hela världen
Filter

Tema

Plats

Färg

Träeffekt fototapeter

Vill du ta lite naturlig känsla till ditt hem? Kanske lägga till några jordnära toner i ditt utrymme eller en vintage känsla. Oavsett fall har vi en bra idé till dig! Kom och kolla in våra fototapeter i trä! Vi har många olika mönster som passar dina unika smaker och preferenser. På tenstickers förstår vi kundens behov och lägger till nya mönster i vår trämuralkollektion hela tiden. Se till att komma tillbaka och se om du älskar ett av våra nya tillägg!

lägg till en naturlig touch med våra träfototapeter

vår katalog med träeffektmålningar har massor av unika mönster som du kan välja mellan. Från blekt trä till mörkt trä till färgglatt trä finns det så mycket! Våra mönster kommer att se helt fantastiska ut i ditt hem och kommer att skapa en fantastisk atmosfär i ditt rum och det utseende du alltid har velat ha. Du kommer att bli stadens prat med din nya trä tapet fototapet! Alla vill veta var du har köpt en så fantastisk konstverk från! Ta hand om din egen träfototapet nu!

våra fototapeter i träeffekt är tryckta med de bästa matta färgerna. Det betyder att de kommer att hålla i alla åldrar och att eventuellt viloljus i ditt rum inte kommer att reflekteras! De kommer inte att missfärgas eller riva. Vilken utmärkt produkt! Våra trädesignmålningar är väldigt enkla att applicera - vi tror att alla kan göra det! Följ bara de mycket enkla instruktionerna som medföljer varje paket för att få felfria resultat på din vägg. Du kan även beställa tapetlim och borstar för att hjälpa dig att applicera dem. Lägg bara till dem i din korg när du checkar ut din fototapet!

fick en brinnande fråga om våra trämålningar! Vi är här för att hjälpa dig! Bara skicka oss ett mejl eller ett onlinemeddelande så kommer vårt fantastiska kundtjänstteam direkt tillbaka till dig! Var inte blyg, skicka ett meddelande till oss idag! Så vad väntar du på? Kom och bläddra i vår fantastiska samling av träfototapeter idag! Vi vet att du inte kommer att ångra dig att göra ett så fantastiskt köp! Till ett så lågt pris för en så bra produkt skulle det vara ett brott att inte få en! Köp från oss nu!

1-7 av 7 fototapeter